Uw specialist

in zonnepanelen en warmtepompen

Passie

Vanuit een passie voor techniek en een persoonlijke interesse in duurzame energie opwekking is D-Energie zonnestroomsystemen in 2016 opgericht door Sander Bastijn. Deze passie is ontstaan gedurende zijn lange carrière in de installatietechniek en verschillende functies in het gebouwbeheer voor woningbouw en utiliteit. 

 

 

Deskundig

Als eigenaar van D-Energie is Sander Bastijn in het bezit van een SEI/KvINL erkenning als installateur in diverse vakdisciplines. Hij staat voor kwaliteit en veiligheid in ontwerp en uitvoering.

 

Maatwerk

Wij onderscheiden ons door consumenten eerlijk en oprecht te adviseren over de mogelijkheden zelf energie op te wekken tegen het hoogst haalbare rendement op hun investering. Dit bereiken wij door tijdens een persoonlijk advies op maat het best passende systeem voor uw situatie te selecteren.

Kwaliteit

Uiteindelijk is ons aanbod samengesteld uit materialen van alleen gerenommeerde fabrikanten die uitvoerig getest en gecertificeerd zijn. In combinatie met onze vakkundige installatie bent u daarom verzekerd van een kwalitatief goed systeem met een hoog rendement.

Vakbekwaam

D-Energie is als erkend zonnestroomspecialist opgenomen in het QBIS kwaliteitsregister en lid van branchevereniging Uneto-VNI, waarmee wij onze vakbekwaamheid en betrouwbaarheid aantoonbaar maken.