Home | Projecten | Alblasserdam

Project Alblasserdam 3360 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

Bij deze woning in Alblasserdam heeft D-Energie 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Het type zonnepaneel dat is gebruikt is de monokristallijn, deze kun je herkennen aan het zwarte ruitvormige uitzicht.

Dankzij het hoge rendement is dit type paneel uiterst handig op kleinere daken. De geïnstalleerde monokristal panelen zijn full black, wat inhoud dat ze zwarte cellen en een zwart frame hebben. Dit zorgt ervoor dat de panelen een moderne strakke uitstraling hebben.

Deze panelen worden geoptimaliseerd door een Solar Edge optimizer. Op deze manier kan elk paneel maximaal presteren.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK
Nieuwerkerk aan den IJssel
085 - 50 50 010
info@denergie.nl

Social

9

Uitstekend

Heldere eerste offerte op basis van adequaat onderzoek van de situatie. Na goede communicatie daarover definitieve offerte ontvangen. Realisatie geheel volgens planning, professioneel en zorgvuldig uitgevoerd.
- Rotterdam
51 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10