Projecten

Advies, ontwerp en realisatie
Nieuwerkerk aan den IJssel 3720 Wp

Bij dit project is een bestaande installatie zonnepanelen uitgebreid met 6 stuks 280 Wp monokristal panelen. De volledig zwarte zonnepanelen sluiten perfect aan op uw woning en geven uw woning een luxe uitstraling. Tevens is de monokristallijn zeer geschikt voor kleinere daken, omdat het materiaal het mogelijk maakt op een beperkte oppervlakte een hoog rendement te behalen. Ook zijn er Solar Edge optimizers geplaatst. De optimizer maakt het mogelijk om meer energie uit de panelen te halen. Hierdoor haalt u de maximale opbrengst per paneel, ook al liggen er een of meerdere panelen in de schaduw.

Den Haag Remeha HR ketel en Itho WTW-unit

De nieuwste generatie ketels zijn de HR ketels, oftewel de hoogrendementsketel. De HR ketel zet meer dan 100% van de energie om in warmte die benut wordt in de rest van het huis. Deze HR ketel is geplaatst in combinatie met een Itho warmteterugwinning unit. Door het gebruik van een ventilator met warmteterugwinning gaat er veel minder warmte verloren in huis. Ook creëert de WTW unit een gezond binnenklimaat door middel van energiezuinige balansventilatie.

Vianen Elga warmtepomp

De Elga warmtepomp is door D-Energie gemonteerd in een woning in Vianen. De Elga is slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met elke gasketel. De binnenunit is geplaatst naast de gasketel en de buitenunit op het dak, tevens kan deze ook in de tuin of aan een gevel geplaatst worden. De Elga warmtepomp is geschikt voor vrijwel elke woning en is binnen één dag geïnstalleerd. De jaarlijkse besparing op uw energierekening komt met een Elga doorgaans uit op 200 tot 500 euro op jaarbasis.

Den Haag Elga warmtepomp

Bij dit project heeft D-Energie een Elga warmtepomp gemonteerd in een woning in Den Haag. De binnenunit is geplaatst naast de gasketel en de buitenunit op het dak, tevens kan deze ook in de tuin of aan een gevel geplaatst worden. Door de Elga warmtepomp te combineren met een gasketel wordt onder alle omstandigheden het beste rendement behaald. Naast verwarmen biedt de Elga warmtepomp ook de mogelijkheid de woning te koelen. In de zomer is de warmtepomp in staat de temperatuur van de woning een aantal graden omlaag te brengen mits uw afgiftesysteem hiervoor geschikt is.

Alblasserdam 3360 Wp

Bij deze woning in Alblasserdam heeft D-Energie 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Het type zonnepaneel dat is gebruikt is de monokristallijn, deze kun je herkennen aan het zwarte ruitvormige uitzicht. Dankzij het hoge rendement is dit type paneel uiterst handig op kleinere daken. De geïnstalleerde monokristal panelen zijn full black, wat inhoud dat ze zwarte cellen en een zwart frame hebben. Dit zorgt ervoor dat de panelen een moderne strakke uitstraling hebben. Deze panelen worden geoptimaliseerd door een Solar Edge optimizer. Op deze manier kan elk paneel maximaal presteren.

Gouda 2240 Wp

Dit jaar heeft D-Energie 8 monokristal full black zonnepanelen geplaatst op het dak van een woning in Gouda. Monokristal full black panelen zijn, zoals de naam al zegt, volledig zwart. Dit geld voor zowel de panelen zelf als de frames voor de omlijsting. Doordat de panelen volledig zwart zijn, zijn ze een stijlvolle keuze voor op het dak. Voor de omvormer is een string-omvormer gebruikt. Bij een string-omvormer worden de zonnepanelen in serie aan elkaar gekoppeld. Het voordeel van een string-omvormer is dat de installatieprijs lager is. Ook is er minder bekabeling nodig, aangezien de zonnepanelen met elkaar verbonden zijn. Dit maakt het systeem voordeliger en bovendien minder gevoelig voor problemen.

Capelle aan den IJssel 2800 Wp

D-Energie kreeg de opdracht om 10 zonnepanelen te plaatsten op het dak van een woning in Capelle aan den IJssel. Hiervoor zijn monokristal full black panelen gebruikt in combinatie met een stringomvormer. De monokristallijn zonnepanelen behoren tot de eerste generatie silicium kristallijne zonnepanelen en geven het hoogste rendement. Doordat de panelen full black zijn vallen deze minder op. Er is hier gekozen voor een stringomvormer omdat alle zonnepanelen in dezelfde stand staan en er geen schaduwval op het dak is. Tevens is de stringomvormer is de voordeligste omvormer in aanschaf en komt dan ook het meest voor.

Nieuwerkerk aan den IJssel 4025 Wp

Onlangs D-Energie heeft in Nieuwerkerk aan den IJssel 23 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen die zijn geplaatst zijn 175Wp dunne film panelen. Deze zonnepanelen hebben gemiddeld 10% meer opbrengst dan reguliere zonnepanelen. Daarnaast zijn dunne film zonnepanelen in de aanschaf goedkoper dan reguliere zonnepanelen, wat zorgt voor een kortere terugverdientijd van uw zonnepanelen systeem. Dankzij het ‘slanke’ uiterlijk van de dunne film zonnepanelen zien ze er mooier uit, vallen ze minder op en kunnen ze op vrijwel elke manier gemonteerd worden op het dak. Voor de omvormer is een Solar Edge optimizer gebruikt. Deze hebben als doel de opbrengst per paneel te optimaliseren.

Nieuwerkerk aan den IJssel 3675 Wp

Bij dit project zijn 21 dunne film zonnepanelen van 175 Wp gemonteerd op het dak van een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dunne film zonnepanelen maken gebruik van CI(G)S technologie. De CI(G)S technologie onderscheidt zich van kristallijne zonnepanelen dankzij de hoge schaduwtolerantie, het extra vermogen door het Light Soaking Effect, een goed temperatuurcoëfficiënt en doordat het gevoeliger is voor een breder spectrum van het zonlicht. Hierdoor blijven de zonnepanelen goed presteren, ook bij weinig licht. De zonnepanelen zijn geplaatst in combinatie met de Solar Edge optimizers, dit is een intelligent kastje dat onder elk zonnepaneel wordt geplaatst. Het zorgt ervoor dat de energie-opbrengst van een afzonderlijke zonnepaneel maximaal wordt gebruikt.

Nieuwerkerk aan den IJssel 6600 Wp

20 stuks LG 330 Wp panelen met Solar Edge optimizers

Nieuwerkerk aan den IJssel 4200 Wp

24 stuks dunnefilm panelen voorzien van Solar Edge optimizers

Den Haag Elga warmtepomp

Techneco Elga hybride warmtepomp

Krimpen aan de Lek Elga warmtepomp

Techneco Elga hybride warmtepomp

Zegveld Elga warmtepomp

Techneco Elga hybride warmtepomp

Reeuwijk Elga warmtepomp

Techneco Elga hybride warmtepomp

Amsterdam Elga warmtepomp

Techneco Elga hybride warmtepomp

Den Haag 2800 Wp

10 stuks monokristal full black panelen met stringomvormer

Den Haag 2520 Wp

9 stuks monokristal full black panelen met stringomvormer

Hardinxveld-Giessendam Elga warmtepomp

Atag E325EC combiketel met Elga hybride warmtepomp

Hardinxveld-Giessendam 4480 Wp

16 stuks monokristal glas/glas panelen met Solar Edge optimizers

Rotterdam 3360 Wp

12 stuks monokristal full black panelen met stringomvormer

Capelle aan den IJssel 3920 Wp

14 stuks monokristal glas/glas panelen met Solar Edge optimizers

Nieuwerkerk aan den IJssel 2800 Wp

10 stuks monokristal full black panelen met stringomvormer

Goudswaard 4400Wp

16 stuks monokristal full black panelen met stringomvormer

Dordrecht 3920 Wp

14 stuks monokristallijn panelen met stringomvormer (2xMPP) in oost-west opstelling

Papendrecht 3400 Wp

20 stuks SF170 dunne film panelen met Solar Edge power optimizers

Capelle aan den IJssel 2600 Wp

10 stuks monokristal full black panelen met stringomvormer (2xMPP)

Nieuwerkerk aan den IJssel 3640 Wp

14 stuks polykristal panelen met stringomvormer