Capelle aan den IJssel

Kiest voor kwalitatieve zonnepanelen

D-Energie regelt niet alleen de installatie van zonnepanelen in Capelle aan den IJssel, wij leveren ook uitstekende nazorg, zoals de BTW-teruggave en de aanmedling bij uw netbeheerder. Voor uitstekende zonnepanelen, goede service en de beste voorwaarden hoeft u in Capelle aan den IJssel niet verder te kijken dan D-Energie.

Is Capelle aan den IJssel geschikt voor zonne-energie?

Kan nauwelijks beter! Capelle aan den IJssel heeft een gunstige ligging en vangt daardoor jaarlijks veel zonuren op. Gemiddeld schijnt de zon in Capelle aan den IJssel zo’n zestienhonderd uur per jaar, fors meer dan in veel andere delen van het land. Dit heeft te maken met de zuidelijke en westelijke ligging.

zonnepanelen capelle aan den ijssel

Hoe werken zonnepanelen?
Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen die de energie van zonlicht omzetten naar gelijkspanning. Dit gebeurt bij directe zoninstraling, maar ook bij diffuse zoninstraling. Dat laatste is belangrijk, omdat in Nederland 60 procent van de jaarlijkse zoninstraling diffuus is vanwege de bewolking. Hierdoor kunnen wij ook bij minder gunstige dakoriëntaties goede opbrengsten realiseren.

Waarom zou ik kiezen voor D-Energie?

Voor de persoonlijke service, kwaliteit en prima prijzen. Wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan komen wij eerst langs voor een kennismaking. Wij bespreken uw wensen, bekijken de situatie ter plaatse en geven uitleg over onze producten. Dit zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan begint. Daarnaast profiteert u ook van uitstekende nazorg. Zo helpen wij u de betaalde BTW terug te vorderen bij de Belastingdienst. Tevens zijn wij aangesloten bij branchevereniging Uneto VNI en hebben wij de KvINL erkenningen voor zonnestroom. D-Energie is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, vlak bij Capelle aan den IJssel, en is uw vertrouwde specialist op het gebied van zonnestroom in de regio.

Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan met u in gesprek en bekijken de situatie ter plaatse. Daarna ontvangt u binnen vijf werkdagen van ons een vrijblijvende offerte. Hierin vindt u de investering én de opbrengsten, op basis van de langjarige gemiddelden van het KNMI. Als u met D-Energie in zee gaat, dan zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen binnen drie weken op uw dak zijn geïnstalleerd. Wij hebben installaties voor elk budget.Welke garanties geven jullie?
Afhankelijk van de zonnepanelen die we installeren (merk en types verschillen), profiteert u van tien tot dertig jaar garantie. Op de omvormers zit een garanties van tien tot twaalf jaar. Daarnaast geeft D-Energie vijf jaar garantie op de installatie. We zitten in de buurt, dus eventuele aanpassingen of reparaties zijn snel geregeld.

Welke besparingen kan ik jaarlijks verwachten?

Dat is afhankelijk van de ligging van uw huis, het soort dak, de hellingshoek en het type zonnepanelen. In onze offerte geven wij u een realistische berekening van de te verwachten stroomopbrengsten per jaar en het financieel rendement op uw netto investering. Neem contact met ons op en laat het u voorrekenen!