Home | Zonnepanelen | BTW teruggave

BTW teruggave

Op aanschaf en installatie

BTW TERUGVORDEREN

Wanneer u als particulier zonnepanelen koopt, dan kunt u het BTW bedrag (exclusief forfait) op de aanschaf en installatie terug vragen aan de Belastingdienst. Dat scheelt vaak zo’n 15% op uw totale investering. D-Energie helpt u bij het terug vragen van het BTW bedrag bij de Belastingdienst.

Onvoldoende investeringsbudget?

Wij begrijpen heel goed dat u het liefst ook meteen wilt profiteren van lagere maandlasten en energie wilt besparen voor het milieu, maar dat uw investeringsbudget op dit moment wellicht niet toereikend is. Kijk dan eerst eens op de Energiesubsidiewijzer om te zien of u ergens voor in aanmerking komt. Wanneer er in uw regio geen actuele regelingen zijn, dan kunt u altijd gebruik maken van de Energiebespaarlening of een GreenLoans lening.

  MAATWERK

  D-Energie ontwerpt en realiseert alleen kwaliteitssystemen op maat voor het beste rendement in uw situatie. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote installaties voor particuliere woningen of bedrijfspanden voor de klein zakelijke markt. Wij voorzien u in een professionele engineering, voorbereiding, realisatie en oplevering van een kwalitatief goed zonnestroomsysteem.

  Contact

  Zilvermos 24
  2914 XK
  Nieuwerkerk aan den IJssel
  085 - 50 50 010
  info@denergie.nl

  Social

  10

  Service en vakmanschap

  D-Energie heeft inmiddels alweer 2 jaar geleden bij ons jaren ‘30 huis een luchtwaterwarmtepomp, zonnepanelen, convectoren, vloerverwarming en mechanische ventilatie geplaatst. Een groot project, maar het is heel soepel verlopen met veel service en vakmanschap. Het systeem werkt fantastisch en houdt ons huis goed warm met een enorme besparing op de energierekening. Een aanrader dus en Sander nogmaals veel dank!
  - Woerden
  52 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10