Uw offerte voor zonnepanelen

Ontdek wat voor u mogelijk is

Vraag bij D-Energie snel en kosteloos een vrijblijvende offerte aan voor zonnepanelen. D-Energie is een erkend installateur van zonnepanelen en levert kwaliteit installaties voor een scherpe prijs. Met u bekijken we uw situatie en kiezen we de panelen die daarvoor het hoogste rendement leveren.

Het aanvragen van een offerte voor zonnepanelen bij u thuis is eenvoudig. D-Energie vertelt u graag hoe wij te werk gaan.

Vooraf

Kiest u voor zonnepanelen, dan is het van het grootste belang samen te werken met een betrouwbare partner. Immers, u neemt hier een besluit voor de lange termijn. D-Energie is aangesloten bij branchevereniging Uneto-VNI en heeft een notering gekregen in het QBIS-kwaliteitsregister door de erkenning van het KvINL. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat wij installaties en producten leveren van hoge kwaliteit. U ontvangt na oplevering een complete systeemgarantie van 5 jaar van D-Energie en de daarbij behorende productgaranties van de toegepaste fabrikaten die op kunnen lopen tot wel dertig jaar.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen bij D-Energie, dan begint u met een mailtje of telefoontje aan ons. Omdat er vele soorten huizen en daken zijn, en talloze verschillende zonnepanelen, is geen investering hetzelfde. Daarom bekijken wij graag de situatie bij u ter plaatse. Zo kunt u kennismaken en vragen stellen. Meestal kunnen wij binnen een week bij u langskomen.

Offerte zonnepanelen

Na dit gesprek ontvangt u binnen vijf werkdagen een vrijblijvende en op maat uitgewerkte offerte. Hierin staan zowel de kosten als de baten. Met cijfers van het KNMI maken wij een realistische berekening van de tijd die het u zal kosten om de investering terug te verdienen. Dit is voor iedereen anders.

Installatie zonnepanelen

Bent u akkoord met de offerte, dan gaan wij snel over tot stroomopwekken. Binnen drie weken hebben wij gloednieuwe zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd en kunt u meteen beginnen met het opwekken van uw eigen energie! Wij verzorgen de aanmedling bij uw netbeheerder en helpen u de betaalde BTW terug te vorderen bij de Belastingdienst. U heeft nergens meer omkijken naar.

D-Energie is actief in heel Zuid-Holland, met een focus op Gouda, Zevenhuizen-Moerkapelle, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Moordrecht en Zuidplas. Wij zijn uw zonnestroomspecialist in de regio.