Zonnepanelen Rotterdam

Hoog rendement met erkend zonnestroominstallateur

U woont in Rotterdam en wil zonnepanelen laten installeren. Een verstandige keuze, want met vijftien- tot zestienhonderd zonuren per jaar haalt u in Rotterdam meer rendement uit zonnepanelen dan in de meeste andere regio’s van Nederland.

Als erkend zonnestroominstallateur voorziet D-Energie uw dak op professionele wijze van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.

Maar voordat we zonnepanelen installeren in Rotterdam, gaan wij eerst met u in gesprek.

We komen op bezoek, analyseren uw dak, de hellingshoek en de situatie binnen. Op basis van de analyse én uw wensen bepalen wij welke zonnepanelen het beste bij uw huis passen.

zonnepanelen rotterdam

Profiteer van uw woonomgeving met zonnepanelen in Rotterdam

Sowieso is het al in uw voordeel dat u woonachtig bent in Rotterdam. De havenstad profiteert van zijn zuidwestelijke ligging en kent daarom in vergelijking met de rest van Nederland veel zonuren: vijftienhonderd tot zestienhonderd uur per jaar.

Maatwerk voor uw dak voor het beste rendement

Elke situatie is anders en er zijn zonnepanelen in velerlei soorten en maten. Heeft u een plat dak of een hellend dak? Wat is de hellingshoek? In welke richting is uw dak georiënteerd?

Op basis van de situatie voor uw woning stelt D-Energie een uitgebreide, vrijblijvende offerte op. Wij laten ons in elk voorstel leiden door één principe: een zo hoog mogelijk rendement op uw investering.

In de offerte rekenen wij het te verwachten rendement op uw investering uit en benaderen wij de jaarlijkse besparingen op uw energiekosten. Omdat wij ons baseren op de langjarige gemiddelden van het KNMI voor Rotterdam, kunt u er van op aan dat dit een realistische berekening betreft.

zonnepanelen kopen in rotterdam

BTW en garantie van D-Energie

Laat uw zonnepanelen installeren door D-Energie en wij nemen u alles uit handen. Zo regelen wij de inschrijving bij energieleveren.nl en helpen wij u de BTW terug te vorderen. U heeft nergens meer omkijken naar!

D-Energie is een erkend zonnestroom installateur. Dit betekent dat wij zijn geregistreerd in het QBIS-kwaliteitsregister en de officiële erkenningen bezitten van het KvINL.

Omdat wij staan voor onze kwaliteit, geven wij vijf jaar garantie op de complete installatie en werken wij uitsluitend met zonnepanelen waarop productgaranties van tien tot dertig jaar gelden.

Vraag nu een op maat gemaakte vrijblijvende offerte

D-Energie, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, installeert regelmatig zonnepanelen op woonhuizen en kantoren in Rotterdam en omgeving.

Als erkend zonnepanelen installateur weten we precies hoe we bij elk gebouw het beste rendement kunnen behalen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Meestal kunnen wij binnen een week bij u langskomen.

Kortom, voor zonnepanelen in Rotterdam moet u bij D-Energie zijn!