Home | Projecten | Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel 4025 Wp

PROJECTEN

Wij werken merk onafhankelijk en kunnen in principe elk paneel leveren dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. In ons advies zal uw situatie het uitgangspunt vormen voor het type paneel dat wij uiteindelijk aanbieden. Met fabrikanten als Ritek, LG, Panasonic, Bauer, DMEGC en Solar Frontier zijn goede vermogensopbrengsten te realiseren en is kwaliteit gegarandeerd.

Onlangs D-Energie heeft in Nieuwerkerk aan den IJssel 23 zonnepanelen geplaatst. De zonnepanelen die zijn geplaatst zijn 175Wp dunne film panelen.

Deze zonnepanelen hebben gemiddeld 10% meer opbrengst dan reguliere zonnepanelen. Daarnaast zijn dunne film zonnepanelen in de aanschaf goedkoper dan reguliere zonnepanelen, wat zorgt voor een kortere terugverdientijd van uw zonnepanelen systeem.

Dankzij het ‘slanke’ uiterlijk van de dunne film zonnepanelen zien ze er mooier uit, vallen ze minder op en kunnen ze op vrijwel elke manier gemonteerd worden op het dak. Voor de omvormer is een Solar Edge optimizer gebruikt. Deze hebben als doel de opbrengst per paneel te optimaliseren.

Contact

Zilvermos 24
2914 XK
Nieuwerkerk aan den IJssel
085 - 50 50 010
info@denergie.nl

Social

9

Uitstekend

Heldere eerste offerte op basis van adequaat onderzoek van de situatie. Na goede communicatie daarover definitieve offerte ontvangen. Realisatie geheel volgens planning, professioneel en zorgvuldig uitgevoerd.
- Rotterdam
51 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10