Zonnepanelen in Gouda

De juiste keuze voor duurzame energie

Voor de beste zonnepanelen in Gouda én de beste voorwaarden hoeft u niet verder te zoeken dan D-Energie. Wij zijn niet alleen lid van vakorganisatie Uneto-VNI, maar zijn ook erkend door de KvINL, dat de kwaliteit waarborgt binnen de installatiesector.

D-Energie installeert zonnepanelen door geheel Zuid-Holland, ook in Gouda. Als Gouwenaar treft u het, want de ‘Kaasstad’ is bijzonder goed geschikt voor zonnepanelen. Met zo’n zestienhonderd zonuren per jaar leent Gouda zich uitstekend voor een goed rendement. Vergelijk Gouda eens met bijvoorbeeld de Achterhoek of Eindhoven; daar moeten ze het soms stellen met slechts veertienhonderd zonuren per jaar.

zonnepanelen gouda

Zonnepanelen in Gouda: hoe gaat dat?

Voordat u ons belt voor een vrijblijvende afspraak, wilt u natuurlijk eerst weten hoe D-Energie in Gouda te werk gaat.

1. Oriënterend gesprek
Stuur ons een mail of geef ons een belletje en binnen een week zitten we met u om tafel om uw wensen te bespreken en de situatie (dak, binnen) te bekijken.

2. Offerte
Op basis van dit bezoek doen wij u binnen vijf werkdagen geheel vrijblijvend een offerte toekomen. In deze offerte zetten wij niet alleen de kosten uiteen, maar ook de baten. Op basis van de langjarige gemiddelden van het KNMI geven wij u inzicht in de tijd waarin u de investering terugverdient.

3. Akkoord
Bent u akkoord met onze offerte, dan gaan wij snel voor u aan de slag. Binnen drie weken zijn de zonnepanelen op uw dak in Gouda geïnstalleerd.

Voordelen en nazorg

Vanaf dat moment wekt u zelf energie op! Maar, zoals u ongetwijfeld weet, komt er bij de installatie van zonnepanelen meer kijken. D-Energie ontzorgt u op alle punten. Dat begint al bij de oplevering: wij helpen u de betaalde BTW terug te vragen bij de Belastingdienst en regelen daarnaast ook de inschrijving op energieleveren.nl.

Is alles in orde, dan laten wij u achter met uitstekende garanties en voorwaarden: afhankelijk van het merk en type zonnepanelen kan de garantie oplopen tot dertig jaar. Op de installatie krijgt u vijf jaar garantie.

Bekijk voor meer informatie de rest van onze website. Of bel voor een kennismaking en wij staan snel bij u in Gouda op de stoep!